Skapa en fotobok av dina tatueringar

Har du alltid fascinerats över tatueringar eller andra sätt att smycka kroppen? Kanske har du till och med ett flertal tatueringar själv. Även om dina tatueringar för evigt kommer att sitta på din kropp kan det vara kul att låta dina konstverk synas lite extra, t.ex. genom att skapa en fotobok med alla dina finaste och mest speciella tatueringar.

Att göra en fotobok med dina tatueringar är väldigt enkelt och dessutom ett väldigt roligt och annorlunda sätt att visa upp dina konstverk för andra. När du har gäster på besök (och samtalet om tatueringar kommer upp) kanske du inte vill dra upp tröjan för att visa din ryggtavla. Då kan du istället lämna över en fotobok och låta gästerna beskåda dina tatueringar i lugn och ro – förutsatt att du själv är bekväm med det.

Tips för att lyckas med fotoboken

Ordet “fotobok” beskriver egentligen produkten väldigt bra, eftersom det är just en bok med en samling av fotografier. Skillnaden mellan en fotobok och ett vanligt fotoalbum är att boken är både tryckt och har hårda pärmar, precis som vilken annan bok som helst.

  • Välj en och samma färg genom hela boken, t.ex. endast svart/vit eller endast färg.
  • Se till att sätta dina finaste bilder först, eftersom alla kanske inte orkar bläddra igenom hela boken.
  • Genom att lägga till text under bilderna kan du skriva t.ex. datum eller plats då tatueringen gjordes.
  • Välj en seriös leverantör och tillverkare för bästa möjliga resultat och kvalitet på fina bilder.

Tatuering