Tatueringar som passar på arm eller handled

Vill du ha en tatuering på din arm eller handled? När det gäller tatueringar är det naturligtvis fritt fram att välja vilket motiv eller vilken text man vill, men ibland kan det vara svårt att veta vad som passar bäst.

En tatuering är något som sitter för evigt och även om du kan ta bort bläcket med laser, är det en dyr och ganska smärtsam åtgärd. Därför är det viktigt att du tänker efter noga innan du väljer att göra en tatuering och att du går till en salong som du verkligen känner dig trygg med.

Bästa tatueringarna för handled

Vi har valt ut några av de bästa alternativen för handleden och armen.

1. Blommor

Det finns få tatueringar som är lika lämpliga för både handled och armar som blommor. Visst kan du beställa fröer från Flo-rea online, men hur häftigt skulle det inte vara att ha din favoritblomma med dig hela tiden. Välj mellan maskros, pion eller rosor. Du bestämmer själv vad som passar dig bäst. Hos Flo-rea kan du dessutom, utöver fröer, hitta mängder med bra redskap till blommor, grönska och trädgård.

2. Tatuering med text

En text på armen eller handleden är diskret, snygg och passar de allra flesta. Här har du dessutom möjlighet till stor valfrihet, eftersom du kan skriva vilken text du vill. Det kan vara allt från en vers i Bibeln till refrängen från din favoritlåt.

3. Stjärntecken

Stjärntecken är personliga och passar både män och kvinnor. De finns dessutom i olika format och kan göras både små och stora så att de exempelvis passar en mindre handled. Naturligtvis kan du också göra en större modell på armen eller liknande.