För dig som ska tatuera dig del 1

När du har bestämt dig för att du ska tatuera dig, tänk efter en gång till. Är det rätt bild? Rätt text? Kanske är bilden inne just idag men kommer den vara det om 40 år med? Kommer den tänkta bilden eller texten stämma in även då? Det kanske kan vara något att fundera lite extra på.

Står din tatuering för något speciellt eller är det bara en symbol som du tycker är snygg? Vad säger tatueringen om just dig? Idag finns det många symboler eller bilder att välja mellan men tänk att väljer du någon som tatueraren redan har så är du knappast ensam om att bära den. Det speciella med bilden försvinner rätt snabbt då.

Vad kostar tatueringen? Hur stor är den? Att skaffa sig en fin tatuering idag kostar. Speciellt om man ska gå till en tatuerare som verkligen kan sina saker. Å andra sidan ska man inte ta det som är billigast för som de flesta vet kan det billiga priset bli dyrast i längden. Kanske håller inte färgen utan ni måste fylla i tatueringen eller i värsta fall ta bort den för att den försvinner halvt om halvt.